> Doorgift Tasbih Mini Murah | Cute Creative Creation

Borang Tempahan (Inform Kami 012-7164176 Selepas Menghantar Borang Tempahan Ini)

Nama :
Email Address:
Produk
Kuantiti
Nama Majlis & Tarikh
Nama Pengantin / Anak (Yang Dirai)
Kod Design / Warna Tema
No telefon
Alamat
Nota

SILA INFORM KAMI DI NO 012-7164176 ATAU EMAIL ainin87@gmail.com SELEPAS ANDA MENGHANTAR BORANG INI SUPAYA KAMI DAPAT MEMBERI RESPON DENGAN LEBIH PANTAS DI ATAS TEMPAHAN ANDA. TERIMA KASIH


Form provided by Freedback.

Friday, October 23, 2015

Doorgift Tasbih Mini Murah

Bagi anda tyang sedang mencari cari idea doorgift dan cenderahati Majlis Perkahwinan, entri ini khas untuk anda tertutamanya kepada bakal bakal pengantin, ibu bapa yang merancang majlis Aqiqah, Kesyukuran dan sebagainya.  Kami di Cute Creative Creation ada menjual Tasbih mini hand made yang sangat cantik dan sesuai sebagai doorgift majlis anda. 

jual tasbih murah

Tasbih kami menggunakan glass pearl size 8mm membuatkannya kelihatan berkilau, berat dan berkualiti. Harga tasbih mini murah serendah RM1.10/pcs mengikut kuantiti tempahan. Dengan harga murah, anda mampu memiliki tasbih mini doorgift yang berkualiti dan bermanfaat sebagai cenderahati kepada tetamu majlis anda.

tempah tasbih

Kami menerima tempahan tasbih mini dari seluruh Malaysia, Singapura dan juga Brunei. Tempahan tasbih mini haruslah di buat beberapa bulan sebelum majlis untuk membolehkan anda memilih sendiri warna pearl mengikut tema dan citarasa anda sendiri. Tasbih kami adalah hand made dan dibuat sendiri mengikut permintaan pelanggan. 

doorigft majlis
taasbih cantik

Pilihan warna untuk tasbih mini doorgift daripada kami seperti gambar di atas. 14 warna menarik yang boleh anda pilih sendiri untuk gabungan  tempahan tasbih mini anda. Rambang mata di buatnya bukan? Apa lagi, buat pilihan warna anda dan tempahlah sekarang!

cenderahati tasbih

SET TASBIH MINI, PACKAGING, TAG TERIMA KASIH

Selain Tasbih mini dalam loose, kami juga menerima tempahan jika anda mahukan set tasbih doorgift dengan packaging dan tag terima kasih seperti gambar di atas. Dengan hanya tambahan 25sen, anda boleh mendapatkan set tabih mini beserta packaging bersama tag terima kasih ini. Berbaloi bukan?

tasbih custom made


cenderahati tasbih murah

SET TASBIH MINI DAN BUKU DOA
Set doorgift Buku doa bersama Tasbih mini juga antara pilihan terbaik sebagai cenderahati kepada tetamu anda. Tambahan riben sebagai penampah seri. 

HARGA TASBIH MINI MURAH

Harga tasbih kami masih murah walaupun kualiti terbaik.

Hargaa Tasbih Sahaja
1000 Pcs : RM1.10/pcs
500 Pcs : RM1.20/pcs
50 Pcs : RM1.30/pcs

Packaging (Plastik + Tag Terima Kasih) : + RM0.25   

Apa tunggu lagi, Jom tempah tasbih mini anda sekarang!
Whatapps : 0127164176


No comments:

Juga Menarik

Related Posts with Thumbnails