> Cute Creative Creation: 2013

Borang Tempahan (Inform Kami 012-7164176 Selepas Menghantar Borang Tempahan Ini)

Nama :
Email Address:
Produk
Kuantiti
Nama Majlis & Tarikh
Nama Pengantin / Anak (Yang Dirai)
Kod Design / Warna Tema
No telefon
Alamat
Nota

SILA INFORM KAMI DI NO 012-7164176 ATAU EMAIL ainin87@gmail.com SELEPAS ANDA MENGHANTAR BORANG INI SUPAYA KAMI DAPAT MEMBERI RESPON DENGAN LEBIH PANTAS DI ATAS TEMPAHAN ANDA. TERIMA KASIH


Form provided by Freedback.

Tuesday, December 31, 2013

Tempahan 200 Kalendar Mini Type A


Terima kasih atas tempahan 200 kalendar mini type A sebagai cenderahati majlis Aqiqah Muhammad Hud Mirza

Friday, November 29, 2013

New Design Untuk Buku Doa Amalan Harian Yang Comel

Amboi panjangnye tajuk...huhu.. Ok ni la antara design baru / design lama yg di upgrade untuk buku doa amalan harian.  Untuk tempahan, isi kod design dalam BORANG TEMPAHAN ye.. Untuk  DESIGN lain boleh klik sini






Senarai Doa - Doa Amalan Harian

Berikut merupakan senarai doa-doa amalan harian terkandung dalam Buku Doa Amalan Harian Version 1 & Version 2. Kesemuanya mengandungi 46 doa amalan harian beserta maksudnya dalam bahasa melayu. Sesuai sebagai cenderahati / doorgift menarik dan bermanfaat untuk tetamu majlis anda.

1. Bangun Tidur
2. Bila Mimpi Buruk
3. Sebelum Tidur
4. Pagi dan Petang
5. Sebelum ke Tandas
6. Selepas berwuduk
7. Mengenakan Pakaian
8. Lihat Cermin
9. Keluar Rumah
10. Masuk Masjid
11. Keluar Masjid
12. Naik Kenderaan
13. Sebelum Makan
14. Lupa Bismillah
15. Selepas Makan
16. Selepas Minum
17. Dapat Rezeki
18. Penerang Hati
19. Hadapi Urusan Penting
20. Hilangkan Kesusahan
21. Lindungi Dari Miskin dan Kufur
22. Berlindung dari sifat buruk & Hutang
23. Jauhi akhlak buruk
24. Ketika Marah
25. Berlindung dari Syirik
26. Minta Ilham
27. Mohon Kemenangan
28. Untuk Rahmat
29. Permudah Urusan
30. Mohon Keterampilan Diri
31. Menghadapi Ujian & Temuduga
32. Untuk Takwa dan kaya
33. Tinggalkan Majlis
34. Petunjuk dan Rahmat
35. Perlindungan dijaukan syaitan
36. terdengar guruh
37. Tetapkan hati
38. Masuk Rumah kosong
39. Bila terlupa
40. Keredaan Allah
41. Selamat dunia akhirat
42. Tetapkan Iman
43. Minta Petunjuk
44. Untuk Ibu bapa
45. Untuk keturunan soleh
46. Ziarah pesakit

Friday, November 15, 2013

Tempahan Kalendar Mini 500 Keping




Tempahan mini kalendar Type B sebanyak 500 keping dari Kak Suhaila untuk doorgift/ cenderahati kepada tetamu sempena majlis berkhatan & kesyukuran anaknya.   

Wednesday, November 13, 2013

Guest Book Harga Promosi Telah Tamat

Alhamdullilah, Guest Book mendapat sambutan yang menggalakkan. Tapi seperti yang dijanjikan, hanya 5 penempah terawal sahaja akan mendapat harga promosi tersebut iaitu RM 35. Seepas ini harga guest book adalah RM50. Masih lagi berbaloi untuk dijadikan kenangan seumur hidup.  =) Isi borang jika berminat....



Tuesday, November 5, 2013

Promosi Hebat



Dapatkan cenderahati perkahwinan , kenduri kesyukuran , hari jadi, cuku jambul, aqiqah dan sebagainya dengan harga promosi iaitu percuma kos penghantaran. Tempah buku doa harian version 2 sebagai cenderahati dan doorgift bermanfaat untuk majlis anda.


Jimat sehingga RM 120!!!!!!!

Apa tunggu lagi, isi borang tempahan sekarang...

Saturday, November 2, 2013

November & Disember : Batch 1

Batch pertama yang telah siap untuk bulan november dan disember. 


230 keping Buku Doa Doorgift Version 2 untuk Nadiah.. Selamat Pengantin baru in advance...


1000 Keping buku doa amalan harian Version 1 untuk Siti & Jazil.. Selamat pengantin baru in advance juga...


200 Keping buku doa amalan harian Version 1 untuk puan Sakinah & Keluarga


200 Keping buku doa amalan harian Version 1 juga untuk Siti Hajar & Asyradhi.. Selamat pengantin baru in advance juga =)

Saturday, October 19, 2013

Produk Terbaru - Personalized Guest Book

Anda Bride to Be yang sedang berangan nak ada Guest Book unik masa majlis perkahwinan anda? Tapi anda tidak kreativ dan tiada idea untuk buat sendiri Guest Book majlis perkahwinan anda? Atau anda tak mahu keluarkan modal yang banyak untuk tempah Personalized Guest Book anda?  Cute Creative Creation ada penyelesaiannya...

Berdasarkan pengalaman masa jadi pengantin tahun lepas, Guest Book ni antara benda yang penting dan berguna sebagai kenangan kita. Rasa happy sangat bila dapat baca ucapan-ucapan, doa-doa para tetamu kita untuk kita dan pasangan. Rasa nak framekan je Guest Book tu..hehe.. 

Jadi kepada bakal pengantin, Cute Creative Creation sekarang menyediakan Guest book Comel & Simple ini untuk tempahan ... Detail Guest Book Adalah seperti brikut;

- Cover Depan Dan Belakang Menggunakan Kertas Art Card, full Colour printing
- 75 helai kertas untuk ruang tandatangan/ucaapan. Boleh pilih atau campur warna 
- Ring Binding seperti kalendar
- Boleh pilih/customize design cover
- Boleh pilih/customize design content

Harga Promosi 
- RM 35 Sahaja untuk 5 penempah terawal...
- RM 50 ~ Harga Biasa

Contoh design Cover dan Content Guest book adalah seperti berikut...








Tuesday, October 15, 2013

New Product : Doorgift Kalender 2014


Memperkenalkan, produk terbaru dari Cute Creative Creation.. Kalender 2014 yang bermanfaat kepada tetamu. Dengan saiz yang A6 iaitu 1/4 daripada A4 paper. 

Dapatkan Cenderahati Kalendar Comel ini sekarang!!!

email ke ainin87@gmail.com
sms/whatapps 0127164176

Monday, October 14, 2013

Harga Baru Buku Doa Amalan Harian Mulai 14 Oktober 2013



Mulai 14 /10 /2013 ini, harga buku doa adalah seperti dinyatakan di atas. Semua tempahan yang diterima selepas dan pada tarikh tersebut menggupakai harga baru ini. Harap maklum.

Thursday, October 3, 2013

Welcome October =)

Alhamdullilah masih diberi rezeki... Walaupun tajuk entry adalah welcome October, tapi secara rasminya nak say good bye to October sebab tempahan untuk bulan October dah close...heehee... Bulan November pun order masuk dah berkoyan koyan.. Since dah jadi suri rumah sepunuhnya muai bulan ni, harap dapat siapkan semua tempahan dengan jayanya.. =)

Antara tempahan bulan October yang telah pun siap dan ready untuk di pos esok...





Wednesday, September 11, 2013

Version 2 Buku Doa Amalan Harian Yang Berbaloi- Baloi

Ok sekarang cute creative creation ada lagi satu produk baru iaitu buku doa amalan harian version besar. So sekarang ada 2 version, yang kecil dan juga yang besar.  Perbezaan antara  Version 1 dan 2 adalah seperti berikut ;

Version 1 :
Saiz : 10.5 x 7 cm
Harga : RM1.60

Version 2 :
Saiz : 10.5 x 14 cm
Harga Seperti berikut;


100-299 RM2.90
300-499 RM2.20
500-799 RM1.80
800-999 RM1.60
1000 - 1499 RM1.50
1500 -1999 RM1.30
2000 > RM1.20

So apa lagi, dapatkan buku doa malan harian yang comel ini sebagai cenderahati / doorgfit yang bermanfaat kepada tetamu majlis anda. Tidak kira majlis perkahwinan, pertunangan, kesyukuran, hari jadi, cukur jambul mahupun aqiqah.. Harga mampu milik dan berbaloi


Perbezaan Version 1 & Version 2


Luar & Dalam Version 2


Luar & Dalam Version 1

Klik sini untuk <<TEMPAHAN >>
Klik sini untuk Pilih <<DESIGN >>

Wednesday, August 21, 2013

New Design ~ Buku Doa Amalan Harian Cenderahati

Lagi design terbaru untuk customade buku doa amalan harian yang comel. Sesuai untuk cenderahati pelabagai majlis. Majlis perkahwinan, pertunangan, kensyukuran, majlis kenduri akikah mahupun cukur jambul atau harijadi.. Jadikan Buku doa amalan harian ini goodies berguna dan bermanfaat kepada tetamu anda...

Maklumat lainjut buku doa  sila klik >>>>>>>  MAKLUMAT BUKU DOA
Untuk membuat tempahan buku doa sila klik dan baca  >>>>>>>> CARA TEMPAHAN



Wednesday, June 5, 2013

Tempahan Buku Doa Kini Dibuka Semula

Alhamdullilah, saya dah selamat melahirkan anak sulung dan habis tempoh pantag. Oleh itu, dengn ini, tempahan buku doa amaln harian telah di buka semula. Kepada yang berminat untuk menjadikan buku doa amalan harian dari Cute Creative Creation sebagai cenderahati majlis perkahwinan yang bcomel dan bermanfaat, boleh lah menghubungi pihak kami melalu email ; ainin87@gmail.com atau sms/whatsapp ke 0127164176. Berikut panduan untuk tempahan. Klik untuk maklumat lanjut.

1. MAKLUMAT BUKU DOA
2. CARA MENEMPAH
3. DESIGN BUKU DOA


Wednesday, February 13, 2013

********** PENGUMUMAN PENTING **************

Tempahan buku doa amalan harian telah di tutup buat masa ini kerana saya sedang sarat mengandung 7 bulan. Buat masa sekarang saya sedang menyiapkan tempahan sedia ada sahaja. Tempahan Akan dibuka semula selepas saya habis pantang dan betul2 sihat untuk berjuang menerima order semula...

Doakan perjalanan hidup saya dan baby selamat ye.... =)

Terima Kasih

Sunday, January 6, 2013

Design Cover Buku Doa 2013



Juga Menarik

Related Posts with Thumbnails