> Cute Creative Creation: 2012

Borang Tempahan (Inform Kami 012-7164176 Selepas Menghantar Borang Tempahan Ini)

Nama :
Email Address:
Produk
Kuantiti
Nama Majlis & Tarikh
Nama Pengantin / Anak (Yang Dirai)
Kod Design / Warna Tema
No telefon
Alamat
Nota

SILA INFORM KAMI DI NO 012-7164176 ATAU EMAIL ainin87@gmail.com SELEPAS ANDA MENGHANTAR BORANG INI SUPAYA KAMI DAPAT MEMBERI RESPON DENGAN LEBIH PANTAS DI ATAS TEMPAHAN ANDA. TERIMA KASIH


Form provided by Freedback.

Monday, December 17, 2012

1000 Keping Buku Doa Amalan Harian Order From Nabiha



Akhirnya siap 1000 buku doa amalan harian dengan nama pengantin. Tempahan dari Nabihah dan ibunya nun dari Utara tanahair... Terima Kasih kepada Nabihah sekeluarga.. =)

100 Keping Buku Doa - Ismail & Kartika


Tempahan 100 buku doa amalan harian  dengan nama pengantin dari Kartika sebagai cenderahati untuk majlis perkahwinan beliau. Selamat Pengantin Baru, semoga bahagia ke anak cucu.. =)

Friday, December 7, 2012

Latest Design


Design Sama Dengan Warna Berbeza


Design paling di gemari dengan variasi warna... Pilih kod dan mulakan tempahan anda sekarang....

NEW DESIGN

NEW DESIGN TO CHOOSE!!!!!


Wednesday, November 7, 2012

Goodies Bag Untuk Doorgift


Dibuka untuk tempahan. Harga adalah seperti di bawah


Harga untuk do0rgift paper bag (With Base) ;
brown paper bag +  printed(corak/nama) + doily paper +  ribon = RM 1.40
brown paper bag + printed(corak/nama) + doily paper = RM 0.90
brown paper bag + printed(corak/nama) = RM 0.80

Harga untuk do0rgift paper bag (Without Base) ;
brown paper bag +  printed(corak/nama) + doily paper +  ribon = RM 0.90
brown paper bag + printed(corak/nama) + doily paper = RM 0.60
brown paper bag + printed(corak/nama) = RM 0.50

Hubungi saya untuk keterangan lanjut. 
Email : ainin87@gmail.com
Call/sms : 0127164176



Tuesday, October 30, 2012

Tempahan Buku Doa Doorgift ; Shakira & Anuar



Buku Doa Amalan Harian ; Farhan & Syazwani




Wednesday, September 26, 2012

Buku Doa Amalan Harian - Siap Untuk Di Pos Ke Sarawak




Monday, September 10, 2012

Buku Doa Amalan Harian Majlis Aqiqah & Cukur Jambul

Antara tempahan terbaru yang sempat di snap gambar sebelum dihantar kepada customer. Buku doa amalan harian dengan nama sempena majlis Aqiqah dan cukur jambul adik Nur Amelia. Ayahnya request warna pink, dan warna baby pink ni rasanya cukup padan dengan empunya nama Nur Amelia yang comel itu. =)

 

Paper bag. Tak sempat-sempat lagi nak capture contoh-contoh brown paper bag untuk tempahan. InsyaAllah, ada kelapangan nanti akan di update dalam blog ini.

Saturday, September 8, 2012

New Design


Wednesday, August 15, 2012

Pink Peach

Sekali lagi tempahan dengan design paling di gemari. Tapi kali ni ubah sikit warnanya ikut tema  yang di request iaitu peach. Tempahan yang ambil masa 2 hari saja untuk siap sebab kesuntukkan masa. 




Design Cover Buku Doa Yang Paling Digemari

Design ni adalah yang paling di gemari dan paling banyak dipilih oleh customer. Tempahan kali ni dari Farwahida. Terima kasih kerana sudi menempah. Maaf, kualiti gambar sangat la buruk... Oh.. perlu tahap kronik tukar hp ni =)   


Thursday, July 26, 2012

Design Buku Doa Doorgift


Design-design di atas adalah design untuk cover depan dan belakang yang telah di approve oleh customer. Untuk customer baru yang berminat dengan design sedia ada ini, boleh je kalau nak guna design sedia ada. Tapi kalau nak design baru yang lain dari ni, saya akan create baru ikut warna tema yang di beri. 

Design Buku Doa - Kod C001

Tempahan buku doa dari Nurhunaina untuk majlis pada 15 September 2012. Kod untuk design ini adalah C001. 

 Content, Cover depan, Cover belakang

 Separuh

Cover Depan & Belakang

Design Buku Doa - Kod C002

Maaf la kualiti gambar tak berapa memuaskan, tak ade kamera canggih nak snap. Just pakai camera handphone saje. Tempahan kali ni dar Azyani untuk majlis nya pada 1 September 2012. 

 Separuh daripada yang dah siap.

 Cover Depan

 Cover belakang

Content, Cover depan, Cover Belakang


Thursday, July 19, 2012

Buku Doa Doorgift Dengan Nama







Buku doa dengan nama harga sekarang adalah RM 1.60. Tapi harga untuk kuantiti lebih dari 500 adalah berbeza

> 500  = RM 1.50
>1000 = RM 1.40

Butiran buku adalah seperti berikut;

Saiz : 10.5 x 7 cm
Cover : Art Paper (Keras tebal & Licin)
Content : A4 Paper
Tebal : 50 helai termasuk cover
Mengandungi : 46 Doa amalan harian yang ringkas.

Design saya akan buat berdasarkan warna tema yg di request. Nama pengantin boleh di letak di Cover depan atau cover belakang (Ikut request). Jika berminat unttuk membuat tempahan, sila emailkan  maklumat seperti berkut ke ainin87@gmail.com;

Tarikh Majlis :
Nama Pengantin :
Tarikh Ambil :
Kuantiti :
Warna Tema :
No Telefon :



Sunday, June 17, 2012

Buku Doa Amalan Harian


Buku doa amalan harian ni comel kan? Size nye pun comel, boleh muat masuk dalam kocek. Sesuai sangat untuk di bawa ke mana-mana. Paling istimewa, boleh letak nama, tarikh dan lain-lain yang bersesuaian kat buku doa ni. Pemberian iklhlas kepada tetamu yang juga berguna dan berfaedah.. =)

 Cover depan

 Belakang




Harga Promosi Pengenalan !!!!!!!!!!!

RM 1.00 

RM 1.00 untuk 5 Penempah terawal.   selepas itu harga adalah seperti biasa iaitu RM 1.60 untuk sebuah buku doa.

*** LATEST UPDATE ***

Harap maaf, promosi untuk buku doa  RM 1telah pun tamat. 5 Orang penempah terawal telah pun berjaya mendapat harga promosi tersebut. Untuk anda yang lain yang berminat, harga adalah RM 1.60. Harga tersebut masih berbaloi untuk satu buku doa dengan nama yang bewarna. Cepat-cepat buat tempahan selagi tempahan di buka =)





Kotak Comel

Kotak ni sesuai di buat doorgift juga. Saiznya 8cm x 8cm. Besar jugak, boleh letak macam-macam. Masa majlis saya dulu, dalam ni saya letak Manggo pudding yang saiz bulat tu. selain tu, boleh jugak letak cokelat, gula-gula, buku doa kecil, tasbih atau lain-lain yang comel untuk nampak lebih istimewa diberikan kepada tetamu.. 


Harga Promosi Pembukaan !!!!!!

RM 0.80

Harga ni untuk 5 penempah terawal jugak. Selepas itu harga biasa adalah RM 1.20


Note : Boleh juga request untuk tambah riben atau tag. =)



Soft Cupcakes

Soft cupcakes. Sangat comel kan?? Diperbuat daripada saputangan tebal yang berkualiti, bukan jenis kecil dan nipis tu. Simple tapi hadiah menarik yang boleh diberikan kepada tetamu sebagai doorgift majlis. Boleh request ikut warna tema majlis juga. Untuk item ni jugak, saya berikan harga istemewa untuk 5 penempah terawal.  



Harga promosi pembukaan!!!!!!

RM 0.90

Harga ini hanya untuk 5 penempah terawal ye, sebagai menghargai sokongan terawal.. Selepas itu harga adalah seperti harga normal iaitu RM 1.40

Note : Boleh juga request untuk tambah riben atau tag. =)


Potpourri Bulat

Sangat sesuai dijadikan doorgift, untuk di masukkan ke dalam beg doorgift majlis perkahwinan, majlis bertunang, cukur jambul dan sebagainya. Sangat wangi, berguna sebagai pewangi kereta, bilik  dan lain-lain. Berguna dan tak membazir. Masa buat potpourri ni hari tu, saya simpan dalam almari baju. Tapi dia punya wangi, semerbak satu bilik..huhu.  Boleh request warna ikut warna tema majlis. Potpouri ni istimewa ye, tak menggunakan kain net biasa tapi guna kain organza yang berkilat yang membuatkannya nampak lagi comel dan  cantik... =)



Harga Promosi Pembukaan !!!!!!!!!!!!!!!!

RM 0.70 sahaja  

Harga ni untuk 5 penempah terawal sahaja, Selepas itu, harga adalah seperti harga normal iaitu RM 1.20.

Note : Boleh juga request untuk tambah riben atau tag. =)



Welcome To Cute Creative Creation

Selamat datang ke kedai baru kami, di beri nama Cute creative Creation atau ringkasnya sebagai 3c. Kedai online kami ini menyediakan berbagai jenis Home Made craft, cenderahati, hadiah dan yang sewaktu dengannya yang comel dengan harga berpatutan.

Produk kami sesuai dijadikan cenderahati, doorgift majlis perkahwinan, majlis hari jadi, reunion, dinner dan sebagainya. Bermula sebagai hobi menghasilkan cenderahati comel hasil kreativiti sendiri untuk majlis sendiri, kini kami bersedia untuk menghasilkannya untuk anda semua pula...


Juga Menarik

Related Posts with Thumbnails