> Buku Doa Amalan Harian | Cute Creative Creation

Borang Tempahan (Inform Kami 012-7164176 Selepas Menghantar Borang Tempahan Ini)

Nama :
Email Address:
Produk
Kuantiti
Nama Majlis & Tarikh
Nama Pengantin / Anak (Yang Dirai)
Kod Design / Warna Tema
No telefon
Alamat
Nota

SILA INFORM KAMI DI NO 012-7164176 ATAU EMAIL ainin87@gmail.com SELEPAS ANDA MENGHANTAR BORANG INI SUPAYA KAMI DAPAT MEMBERI RESPON DENGAN LEBIH PANTAS DI ATAS TEMPAHAN ANDA. TERIMA KASIH


Form provided by Freedback.

Sunday, June 17, 2012

Buku Doa Amalan Harian


Buku doa amalan harian ni comel kan? Size nye pun comel, boleh muat masuk dalam kocek. Sesuai sangat untuk di bawa ke mana-mana. Paling istimewa, boleh letak nama, tarikh dan lain-lain yang bersesuaian kat buku doa ni. Pemberian iklhlas kepada tetamu yang juga berguna dan berfaedah.. =)

 Cover depan

 Belakang




Harga Promosi Pengenalan !!!!!!!!!!!

RM 1.00 

RM 1.00 untuk 5 Penempah terawal.   selepas itu harga adalah seperti biasa iaitu RM 1.60 untuk sebuah buku doa.

*** LATEST UPDATE ***

Harap maaf, promosi untuk buku doa  RM 1telah pun tamat. 5 Orang penempah terawal telah pun berjaya mendapat harga promosi tersebut. Untuk anda yang lain yang berminat, harga adalah RM 1.60. Harga tersebut masih berbaloi untuk satu buku doa dengan nama yang bewarna. Cepat-cepat buat tempahan selagi tempahan di buka =)





51 comments:

ika~~ said...

nak order!
mcm mna ye?

Zila Zainal said...

hai. nak order jugak.. email kat sini details ye :)
gina1983@yahoo.com

Aini said...

ika~~ , sy dah reply. Tq sbb berminat

Aini said...

Zila, tengok email ye, sy email detail Tq =)

Anis_Apis said...
This comment has been removed by the author.
ellynadyra said...

i nak order ye.....email me at elly@sigmasetia.com
thanks!

Anonymous said...

email saya juga yani.aziz@gmail.com

ellynadyra said...

i dah email u utk last question before bank in the money, tlg respond....thanks!

Sumayyah Nadhirah said...

ade lg x? email sy di sumayyahnadhirah@gmail.com tq

Aini said...

sumayyah, buku doa ni, dah order, bgtau warna bru sy akan design. Sekarang ni ade beberapa tempahan yg dh siap design, sy akan update kt blog tak lama lg =)

nur izzati iryani abd haris said...

nak tnye...blh order x...email kat nurizzatiiryani@gmail.com

nur izzati iryani abd haris said...

hi...nak order leh x...email kat nurizzatiiryani@gmail.com..

lina azlina said...

Salam..sya ada mntak quot design utk mjlis aqiqah bln Dec 2012. Reply me pls ladyloved9@yahoo.com.my

lina azlina said...

Salam..sya ada mntak quot design utk mjlis aqiqah bln Dec 2012. Reply me pls ladyloved9@yahoo.com.my

|| EiLadi || said...

rm1.60 nie xkire utk beberapa buah buku doa yg kita nk tempah ke? nanti pm ye nur.eila85@gmail.com

Emmylia Ayu said...

Saya nk order dlm 100pcs
Email emmylia7887@gmail.com

Emmylia Ayu said...

Saya nk order..tlg email emmylia7887@gmail.com
Tqtq

Aini said...

Eilady, Lina dan Emmylia, sy dah email ye

Anonymous said...

salam...sy nak order, bole x sy dapatkan contact no? email sy di hafizah_om@yahoo.com.my

Aini said...

hafizah, check ur email ye

Azie_nur said...

Quotation plis.. cikyoy_137@yahoo.com.my

Azie_nur said...

Nak quotation.. Plis email cikyoy_137@yahoo.com.my

Aini said...

azie, sy dh email

zahirian said...

emel saya jugak ye ikinarif@yahoo.com

Aini said...

Zahirian, sy dah email

Aufa Syarha said...

Assalamua'laikum aini.. boleh sy dpat detail utk price dia ? syukran..=)

Aufa Syarha said...

Assalamua'laikum.. aini.. boleh ana dapatkan detail price dia ? syukran.. ^,^

Cik Senah said...

Salam..saya nak tanya harga untuk 200 pcs. Kalau dalam 2 minggu boleh siap tak. Email saya miss.asuma@gmail.com. Thank you.. ;)

Anonymous said...

Salam, personalized yassin & bottled water ada buat tak? Tq.

Maria said...

Puan ada buat surah Yasin tak? Tolong email saya harganya. ainulmaria.abubakar@gmail.com. tq

anis suryanie said...

pm detail,
nk order

anis.suryanie88@gmail.com

anis suryanie said...

anis nak order, pm please

anis.suryanie88@gmail.com

Cik Uyun said...

assalam, saya nak minta quotation untuk 500 naskah buku doa nih dengan harga yang berpatutan. jika ada naskah yassin, boleh bagi jugak quotation nyer?

email saya di : cikuyun86@gmail.com

terima kasih

Cik Uyun said...

Assalamualaikum,

saya nak minta quotation buku doa ni untuk 500 pcs dan yassin 500 pcs dengan harga yang berpatutan.

email saya di cikuyun86@gmail.com

sekian, terima kasih

Anonymous said...

i sent you an inquiry... please respond to my email k... i really interested with this yassin. thanks. my email arbainsarion@gmail.com

Anonymous said...

Ble order lg tak?sya nk dlm 100 pcs je

sasha yunuz said...

salam..sy berminat nk order.blh emailkan details?tq email: sashalicious82@gmail.com

sasha yunuz said...

salam..berminat nk order. tlg email details ye tq. sashalicious82@gmail.com

Siti said...

assalamualaikum saya berminat untuk 300pcs emel detail di maninquien@yahoo.com.my
Temapahn nie sempat x untuk majlis 4 Oktober

roswati rahidin said...

Sy minat email me price bp tuk 200..tq

Anonymous said...

Salam, ada receive tak order daripada Wan Thuaibah Wan Ismail?

Aini said...

Wsalam, setakat ni tak ada lagi

Anonymous said...

Wan Thuaibah dah hantar sekali lagi order utk doa amalan harian version 2 kod 031 sebanyak 1000kpg, untuk Majlis Perkahwinan. Harap di confirm kan tempahan. Terimakasih.

Aini said...

Ok, say dh received dan reply email tersebut. Terima kasih =)

kak Yam said...

Saya minat dgn buku doa berapa harga utk 500pcs? Pm saya pls

Aini said...

kak yam, bg email ye untuk sy pm =)

Mawar Putih said...

Saya berminat...pm (islahayu@gmail.com)

Nur Tee said...

Salam.....sy berminat tp nk 50pcs jer...ni email add sy nurtee1974@gmail.com.sg

Nur Tee said...

Sy berminat...nurtee1974@gmail.com

Anonymous said...

Sy berminat.....nurtee1974@gmail.com

Anonymous said...

Sy berminat nak tempah buku doa harian 500.Email sy ye nurfarahinshafri@yahoo.com
Boleh kasi harga dan juga contoh2 gambar lain kalau ada. Ni ada kedai ke ? Kalau ada kasi alamat. Tqsm

Juga Menarik

Related Posts with Thumbnails