> Cute Creative Creation: June 2012

Borang Tempahan (Inform Kami 012-7164176 Selepas Menghantar Borang Tempahan Ini)

Nama :
Email Address:
Produk
Kuantiti
Nama Majlis & Tarikh
Nama Pengantin / Anak (Yang Dirai)
Kod Design / Warna Tema
No telefon
Alamat
Nota

SILA INFORM KAMI DI NO 012-7164176 ATAU EMAIL ainin87@gmail.com SELEPAS ANDA MENGHANTAR BORANG INI SUPAYA KAMI DAPAT MEMBERI RESPON DENGAN LEBIH PANTAS DI ATAS TEMPAHAN ANDA. TERIMA KASIH


Form provided by Freedback.

Sunday, June 17, 2012

Buku Doa Amalan Harian


Buku doa amalan harian ni comel kan? Size nye pun comel, boleh muat masuk dalam kocek. Sesuai sangat untuk di bawa ke mana-mana. Paling istimewa, boleh letak nama, tarikh dan lain-lain yang bersesuaian kat buku doa ni. Pemberian iklhlas kepada tetamu yang juga berguna dan berfaedah.. =)

 Cover depan

 Belakang




Harga Promosi Pengenalan !!!!!!!!!!!

RM 1.00 

RM 1.00 untuk 5 Penempah terawal.   selepas itu harga adalah seperti biasa iaitu RM 1.60 untuk sebuah buku doa.

*** LATEST UPDATE ***

Harap maaf, promosi untuk buku doa  RM 1telah pun tamat. 5 Orang penempah terawal telah pun berjaya mendapat harga promosi tersebut. Untuk anda yang lain yang berminat, harga adalah RM 1.60. Harga tersebut masih berbaloi untuk satu buku doa dengan nama yang bewarna. Cepat-cepat buat tempahan selagi tempahan di buka =)





Kotak Comel

Kotak ni sesuai di buat doorgift juga. Saiznya 8cm x 8cm. Besar jugak, boleh letak macam-macam. Masa majlis saya dulu, dalam ni saya letak Manggo pudding yang saiz bulat tu. selain tu, boleh jugak letak cokelat, gula-gula, buku doa kecil, tasbih atau lain-lain yang comel untuk nampak lebih istimewa diberikan kepada tetamu.. 


Harga Promosi Pembukaan !!!!!!

RM 0.80

Harga ni untuk 5 penempah terawal jugak. Selepas itu harga biasa adalah RM 1.20


Note : Boleh juga request untuk tambah riben atau tag. =)



Soft Cupcakes

Soft cupcakes. Sangat comel kan?? Diperbuat daripada saputangan tebal yang berkualiti, bukan jenis kecil dan nipis tu. Simple tapi hadiah menarik yang boleh diberikan kepada tetamu sebagai doorgift majlis. Boleh request ikut warna tema majlis juga. Untuk item ni jugak, saya berikan harga istemewa untuk 5 penempah terawal.  



Harga promosi pembukaan!!!!!!

RM 0.90

Harga ini hanya untuk 5 penempah terawal ye, sebagai menghargai sokongan terawal.. Selepas itu harga adalah seperti harga normal iaitu RM 1.40

Note : Boleh juga request untuk tambah riben atau tag. =)


Potpourri Bulat

Sangat sesuai dijadikan doorgift, untuk di masukkan ke dalam beg doorgift majlis perkahwinan, majlis bertunang, cukur jambul dan sebagainya. Sangat wangi, berguna sebagai pewangi kereta, bilik  dan lain-lain. Berguna dan tak membazir. Masa buat potpourri ni hari tu, saya simpan dalam almari baju. Tapi dia punya wangi, semerbak satu bilik..huhu.  Boleh request warna ikut warna tema majlis. Potpouri ni istimewa ye, tak menggunakan kain net biasa tapi guna kain organza yang berkilat yang membuatkannya nampak lagi comel dan  cantik... =)



Harga Promosi Pembukaan !!!!!!!!!!!!!!!!

RM 0.70 sahaja  

Harga ni untuk 5 penempah terawal sahaja, Selepas itu, harga adalah seperti harga normal iaitu RM 1.20.

Note : Boleh juga request untuk tambah riben atau tag. =)



Welcome To Cute Creative Creation

Selamat datang ke kedai baru kami, di beri nama Cute creative Creation atau ringkasnya sebagai 3c. Kedai online kami ini menyediakan berbagai jenis Home Made craft, cenderahati, hadiah dan yang sewaktu dengannya yang comel dengan harga berpatutan.

Produk kami sesuai dijadikan cenderahati, doorgift majlis perkahwinan, majlis hari jadi, reunion, dinner dan sebagainya. Bermula sebagai hobi menghasilkan cenderahati comel hasil kreativiti sendiri untuk majlis sendiri, kini kami bersedia untuk menghasilkannya untuk anda semua pula...


Juga Menarik

Related Posts with Thumbnails